VERHUUR, GRONDWERK & WEGENBOUW

GEBR. KALKMAN B.V.

AANNEMINGS- EN TRANSPORTBEDRIJF

Gladheidsbestrijding

Gebr. Kalkman B.V. doet sinds 1998 aan gladheidsbestrijding in opdracht van Rijkswaterstaat en fabrieksterreinen in opdracht van particulieren en/of bedrijven.

Specialistisch werk

Sanering
Door de overdruk-units die geplaatst zijn op vrachtwagens met vloeistofdichte kippers, is Gebr. Kalkman B.V. bevoegd om verontreinigde grond te transporteren. Hierbij worden de milieuregels streng nageleefd. De overdruk-units worden jaarlijks gecontroleerd. Het filterassortiment voor diverse soorten saneringen wordt permanent op peil gehouden. Dit betekent dat er snel geschakeld kan worden als er een opdracht geplaatst wordt.

Daarnaast ondergaan de chauffeurs jaarlijks een medische keuring die bestemd is voor het werken met verontreinigde grond.

In ons machinepark zijn ook diverse graafmachines uitgerust met een overdrukinstallatie. Hierdoor kunnen deze graafmachines ook ingezet worden in de sanering. Deze machines worden jaarlijks onderworpen aan de verplichte keuringen. Tevens ondergaan de kraanmachinisten ook jaarlijks een medische keuring. 

Tot slot ondergaan de grondwerkers van Gebr. Kalkman B.V. ook jaarlijks de medische keuring. Hierdoor kunnen zij ingezet worden voor saneringswerkzaamheden. 

Rupsdumper
Gebr. Kalkman B.V. verhuurt ook onderstaande rupsdumper. De rupsdumper is bestemd voor het verkassen van grond in kleine ruimtes, kabelruimtes en langs de sleuven. De rupsdumper is dus uitermate geschikt voor het gebruik op locaties waar weinig ruimte is en de grond verreden moet worden. Daarnaast beschikt deze rupsdumper over de eigenschap om via de zijkant te storten.
Verhuur is inclusief bediening, maar in overleg is het ook mogelijk om de rupsdumper exclusief bediening te huren.

Haspel transport
Naast de reguliere werkzaamheden, verzorgt Gebr. Kalkman B.V. ook het transport van haspels. Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden. (1) Deze haspels worden op de werkplek gebracht en gelost in overleg met de klant op locatie (2) of gelost in de haspelwagen. (3) Daarnaast is er ook de mogelijkheid om over te gaan tot kabeltrek door middel van onze autolaadkraan met evenaar.

Kabeltrek
Naast de standaarddiensten kan Gebr. Kalkman B.V. ook kabeltrek verzorgen. Dit betekent dat het haspel wordt meegenomen naar de werkplek. Hier wordt de haspel in de evenaar gehangen en kan op locatie de kabel getrokken worden.

Transport lange buizen
Naast het transport van haspels en het verzorgen van kabeltrek, kan Gebr. Kalkman B.V. ook het transport van kunststof (PE-PVC) buizen verzorgen tot een maximale lengte van 12 meter. Een aantal van onze autolaadkranen zijn uitgerust met demontabele buizenframes - die op de laadbak geplaatst kunnen worden - zodat een buizenrek ontstaat waar de buizen in geladen kunnen worden en klaar zijn voor transport.

Container transport (haakarm)
Containerverhuur, betreft containers voor puin, open platte laadbak (fletje) en containers bestemd voor bosemsaneringswerkzaamheden, deze containers zijn hydraulisch afsluitbaar door milieukappen. Naast de standaard containers hebben wij ook containers met openslaande zijborden, zowel handmatig als hydraulisch.

Vacuüm-unit
Gebr. Kalkman B.V. beschikt over een vacuüm-unit die uitermate geschikt is voor het verwerken van leidingen met een lange diameter. Denk hierbij aan DN300 en DN400 buizen die optimaal verwerkbaar zijn. Met deze vacuüm-unit zijn gewichten tot maximaal 3000 kg te verwerken.

Kleiner grondwerk
Een van onze specialistische werkzaamheden is het uitvoeren van kleinere grondwerkzaamheden. Denk hierbij aan aanbouwen achter of in de omgeving van woningen/panden. Gebr. Kalkman B.V. bezit kraantjes die 80 cm breed zijn en door deuren heen passen van woningen/panden. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een gemotoriseerde kruiwagen. Het voordeel hiervan is dat er veel handwerk uitgespaard wordt.